Deelnemen als exposant

Interessant voor u?

Vakbeurs Ruimte & Licht

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op de vakbeurs voor openbare verlichting professionals.

Op de beursvloer is plaats voor bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, voedingskabels- en kasten en aansluitkasten.
Op het gebied van dienstverlening staan er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Luxe kant-en-klaar stand

Vakbeurs Ruimte & Licht

Uw stand is 12m2, voorzien van zwarte wanden, vloerbedekking, electra, verlichting, lage tafel met stoelen OF hoge tafel met krukken, 2x lunch, gehele dag koffie/thee/frisdrank, bedrijfsvermelding in beurscatalogus en op beurswebsite, WiFi. Het deelnametarief is € 1.995,-.

Contact

Marc de WinterExpoProof

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Onze doelgroep is helemaal aanwezig. Prima dat er een aantal gemeenten staan.

Exposant editie 2016

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.