OVL professionals

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Producten en diensten

Vakbeurs Ruimte & Licht NBC Nieuwegein

Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders.

Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten.

Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de beurs en openbare verlichting. U kunt zich ook al gratis registreren voor een bezoek op 9 mei 2017.

Niet te groot en niet te klein. De beste beurs met betrekking tot openbare verlichting in Nederland waar ik tot nu toe geweest ben. Alle vakgenoten waren aanwezig in een goede sfeer!

Bezoeker editie 2016

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.