Fagerhult

Bij buitenverlichting draait het om focus op mensen. Beginnend met de behoeften die we hebben wanneer we onderweg zijn.

Veiligheid is een van onze meest centrale behoeften, en wanneer de buitenruimte de juiste verlichting heeft, verhoogt dat ook ons gevoel van veiligheid. Verlichting is geen garantie dat er geen misdrijf wordt gepleegd, maar het maakt een groot verschil. In vijf verschillende Britse onderzoeken resulteerde verbeterde verlichting in een daling van de criminaliteit met niet minder dan 29 % (Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie rapport 2007:28).

Ruime ervaring

Fagerhult heeft veel ervaring in verlichting voor buitenomgevingen - van woonomgevingen en parken tot pure straatverlichting. Al vele jaren zijn we zeer succesvol geweest in het opstellen van lichtplannen waarbij we straatverlichting van andere merken gebruiken. In 2014 lanceren we onze eigen reeks armaturen voor straten en paden.


De producten worden geoptimaliseerd in overeenstemming met de eisen van de nieuwste lichtnorm, met visueel comfort en energie-efficiëntie als de leidende principes. Het assortiment werd vervolgens zorgvuldig geëvalueerd in ons eigen licht laboratorium, het grootste licht laboratorium in Noord-Europa.
  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.