Lightwell

Lightwell is specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame LED-verlichting. Deze manier van verlichten bewijst telkens weer zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke meerwaarde. We geven de publieke ruimte wereldwijd vorm met onze Outdoor Verlichting. Onze intelligente straatverlichting kan bovendien functioneren als oplaadpunt voor elektrische auto’s, als WiFi-hotspot, milieusensor en meer. Al onze armaturen zijn flexibel programmeerbaar, dat naast flexibiliteit een sterk kosten reducerend effect geeft. Custom software mogelijkheden zoals OLC-integratie, verschillende coating opties, amber Leds, bewegingssensoren. Daarnaast bieden wij u onze armaturen aan met diverse systemen zoals: LoRa, TviLight, Luminizer, Luxon en Philips Starsense als extra service.

LIGHTWELL ARMATUREN NU VERKRIJGBAAR VIA AXIOMA

De samenwerking tussen het Amsterdamse verlichtingsbedrijf Lightwell en het in het Belgische Waregem gevestigde Axioma is een feit. Axioma is de exclusieve dealer van Lightwell armaturen voor de Belgische openbare verlichtingsmarkt. Het een en ander werd beklonken op de Dag van de Openbare Ruimte in Brussel (1 en 2 februari). Goed nieuws voor Belgische gemeentes: zij kunnen hun steden opvrolijken met de flexibele, moderne en betaalbare armaturen van Lightwell.

LUXIS SERIES
Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte 2017 lag de nadruk op Lightwell’s Luxis armaturen, want deze hebben de strenge Belgische kwaliteitskeuring reeds succesvol doorlopen. Zo staat de Luxis op de 005-lijst van Synergrid, de Belgische federatie van netbeheerders elektriciteit en aardgas. De Luxis-lijn is dan ook uitermate geschikt voor deze groeimarkt omdat de armaturen dankzij de diverse optische mogelijkheden flexibel zijn in te zetten op verschillende profielen, waaronder zelfs zebrapaden. Daarnaast scoort de Luxis erg hoog op gebruiksgemak en lichtcomfort.
  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.

  • Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.